Jan 29, 2007

Solli forsvarte VM tittelen


Mette Solli åpnet nølende, men hentet seg fort inn igjen og forsvarte sin VM tittel nok en gang i kickboksing. Denne gangen var det på hjemmebane i Oslo.


Mette Solli møtte den tyske utøveren, Fatma Akyuz i Bjølsenhallen i Oslo. Hun fikk som ventet tøff motstand fra erkerivalen. Disse to kvinnelige utøverne har møtt hverandre seks ganger tidligere, og før lørdagens kamp sto Akyuz med tre strake seirer.
Til Mette Sollis fordel talte det samtidig at hun hadde hentet hjem seieren i de to siste kampene.

Det ble en ny jubel etter at dommeren hadde sagt sitt. Kampen endte med 2-1 seier til den norske storfavoritten, nemlig Mette Solli.

Totalt sett var det en tett og jevn kamp. Mette kom litt tregt i gang, men fra den tredje runden begynte hun å komme inn i rytmen. I følge landslagstrener, Daimi Akin var det Sollis sugende avslutning som ble helt avgjørende.
Mette var den beste mot slutten og traff mye renere enn sin tyske motstander.

Det var naturligvis utrolig stas å ta hjem denne seieren, spesielt stas var det når seieren var på hjemmebane.
Nå er verdenscup, nordisk mesterskap og EM de neste store målene for Mette Solli. I EM skal den norske verdensmesteren igjen forsvare tittelen sin.



Jeg synes at Mette Solli er en fantastisk utøver. Hun er god og er alltid blid. Når det gjaldt denne kampen kom hun litt sent i gang, men hun kom sterkt tilbake og vant kampen. Dette var en utrolig spennende kamp der to gode utøvere møtte hverandre. Mette gjennomførte jobben og forsvarte VM tittelen sin i Bjølsenhallen. Snart skal den populære norske verdensmesteren forsvare sin EM tittel nok en gang. Et så stort talent som Mette Solli forsvarer denne tittelen med glans. Vi gratulerer Mette med enda en VM tittel!

No comments: