Jan 31, 2007

Holyfield vant kampen i sitt comeback


Evander Holyfield (44) vant på poeng over landsmannen Fres Oquendo. Tidligere tungvektsverdensmester Holyfield gikk i ringen for første gang på 21 måneder.

I desember for to år siden bestemte Holyfield seg for at kampen mot Chris Byrd var hans siste kamp før han la hanskene på hylla. Han tapte kampen og ga seg med boksing som planlagt. Nå er det to år siden sist vi hørte fra Holyfield og nå har han bestemt seg for å begynne å
bokse igjen.
I sin kamp i comebacket møtte han Oquendo i ringen. Holyfield imponerte ikke, men vant på poeng. Denne seieren var hans 40 i karrieren. Dommerne dømte 116-111, 114-113 og 114-113 fordel Holyfield.
Evander Holyfield sier selv at han ikke imponerte og at han måtte slite for seieren. Men jobben er gjort.

Det så ut som om Holyfield var på jakt etter en rask avgjørelse da han sendte en hard høyre til hodet på Oquendo i første runde, men Oquendo kom raskt tilbake. Han svarte Holyfield med knallharde og gode treffere og fikk etter hvert kampen inn i et lavt tempo.
I den sjette runden fikk Holyfield en flott serie med harde treffere i magen som gjorde at Oquendo gikk ned for telling. Men dommeren så ingen grunn til å straffe han for å ha slått for lavt.
Holyfield vant kampen i sitt comeback og sikter seg nå inn mot tittelkamp i løpet av 2007.



Jeg synes comeback kampen hans var dårlig. Evander Holyfield har nesten vært borte i to år, og som vi så har han mistet mye av det han hadde. Holyfield trenger mer tid og trening for å komme seg tilbake i form. Får han trene mer og den tiden han trenger, kommer det nok bedre kamper etter hvert. Han sikter inn mot tittelkamp i løpet av 2007. Han har vunnet tittelen fire ganger og jeg tror han vinner sin femte og siste tittel. Holyfield hadde mange harde slag i sin forrige kamp, men han har blitt tregere. Blir han like rask som da han var på topp, så vinner han tittelen med glans. Siden han er så ”gammel”, har han ikke press på seg hvis han møter en motstander som er et par år yngre.

No comments: