Feb 1, 2007

Samarbeid mellom Norge, Polen og Italia

Kickboksere fra de skandinaviske landene, Italia og Polen løfter hverandre fremover. Samarbeid og åpenhet i stedet for å skotte hverandre. Dette er meget fruktbart. En hel uke har kickbokserne vært samlet i Oslo. Deltagerne har sett Oslo i en fin høststemning og kost seg i hovedstadens flotte omgivelser.


Dette har blitt realisert takket være en stor støtte og oppbakking fra Olympiatoppen. Når de blir forstått og lyttet til av Olympiatoppen, så tar utøverne det som en fjær i hatten for deres toppidrettssatsing. De bidrar sterkt til deres suksess.
Toppidrettssjefen, Jarle Aambø tok seg tid til å komme for å se på Arild Mikarlsen og Mette Solli i aksjon. Han synes det er interessant å se nærmere på idretter og utøvere som man vet jobber kvalitetsbevisst. Under oppholdet fikk de polske utøverne muligheten til å teste oksygenopptaket på tredemølla. På denne måten får utøverne noe å sammenligne med.

Som avslutning på en ukes lang samling, ble det avholdt stevne de to siste dagene. Her ble det kamper på et svært høyt nivå. Utøverne som har langt over 200 kamper bak seg, var nå i aksjon. Stevnet ble arrangert i lokalene til Oslo bokseklubb. Dette var en flott opplevelse. Alle utøverne kunne gå kamper begge dagene. Disse kampene var et viktig ledd i oppkjørningen til EM for alle deltagende nasjoner.
Den polske landslagstreneren, Kuba Cuszlag var veldig fornøyd. Samarbeidet fungerer mellom Norge og Polen. De er ledende på utvikling i Europa.



Jeg synes det er flott at disse landene kan samarbeide. For at samarbeidet mellom disse landene skulle fungere, så fikk de en glimrende støtte fra Olympiatoppen. Jeg synes det var utrolig bra for da ser vi hvor mye det samarbeidet er hvert for Norge. Under oppholdet gikk de et par kamper mot hverandre. Det var en glimrende ide før EM. Alle utøverne fikk trent og ikke minst testet hverandre. Etter kampen kunne de tenke på motstanderens svakheter og så tenke på sine egne svakheter. Nå har de god tid før EM til å tenke på hva de må trene bedre på for å slå motstanderen. De som møtte hverandre i ringen under oppholdet, møter hverandre antageligvis i EM og da er det ganske viktig å vite hva motstanderen gjør, motstanderens svakheter osv.
Som sagt er disse tre landene ledende på utvikling i Europa.

4 comments:

Anonymous said...

Sikkert et bra tiltak.. :)

Anonymous said...

Mulle gutt jooo. artig litta blogg du har laget her :) veldig spennende artikkel dette her assa. det må jeg si.

Victor said...

hehe.. Tusen takk=)

Anonymous said...

ma sjekke:)