Feb 2, 2007

Kvinnelaget fikk bronse i US Open

Det norske kvinnelaget i US Open i karate klarte en sterk bronsemedalje natt til søndag etter å ha tapt 0-2 mot verdensmesterne fra Tyrkia.


Annikken Lerstad fra Trondheim, Gunhild Vadla fra Stavanger og Mathilde Klint fra Danmark var med på det norske laget.
Finalen i kvinneklassen gikk natt til mandag. Tyrkia som slo ut Norge, møtte Hawaii som har den dobbelte verdensmesteren E. Au på laget.

I klassen for menn klarte ikke det norske laget å forsvare gullmedaljen fra i fjor etter å ha tapt 3-1 i bronsekampen mot Danmark.
Det norske herrelaget besto av Geir Magne Brastad, Jan Ove Bryine, Sveinung Byberg, Steffen Larsen fra Stavanger og Rune Asp fra Tiger.

I US Open var det totalt 1000 deltakere med fra 32 land. Etter finalene i lagkonkurransen i kvinneklassen og herreklassen på mandag, begynte den individuelle delen.



Norge får jammen meg gode resultater når det gjelder lagkonkurransen. Kvinneklassen fikk en bronsemedalje og herreklassen som vant dette mesterskapet i fjor, tapte bronsekampen i år mot Danmark. Både kvinneklassen og herreklassen har gjort en suveren innsats. På mandag gikk de i individuelle klasser etter finalen i lagkonkurransen. Jeg vet ikke noe om resultatene derifra, men hvis de gjorde en like bra innsats i de individuelle klassene som de gjorde i lagkonkurransen, så har de garantert fått et par medaljer. Vi gratulerer de norske utøverne med en flott innsats i US Open!

No comments: