Feb 3, 2007

Spissøy europamester i kickboksing


Vant jevn finale mot tyske Harald Schmidt.


Morten Spissøy ble europamester i kickboksing etter en jevn finale mot tyske Harald Schmidt.
Spissøy mangler nå bare VM tittelen for amatører for at premieskapet skal være komplett. Lørdag ble han nemlig europamester etter en fantastisk og utrolig jevn kamp som til slutt endte med en 9-8 seier til nordmannen.
Nordmannen visste hva som ventet ham etter at de to møttes i et åpent mesterskap for et par måneder siden. Under det åpne mesterskapet var det også Spissøy som var lederen.

Spissøy visste også at den tyske motstanderen sparket fantastisk, så det smarteste trekket han kunne gjøre var å feie unna beinet og bevege seg hele tiden. Men det åpnet også for kontringer som han klarte å utnytte så godt at han vant kampen.
Spissøy konkurrerer i 74 kilosklassen og har allerede begynt å tenke på verdensmesterskapet i Sveits neste år.
Hvis han vinner der, har han vunnet alt. One down, one to go.



Endelig ble Morten Spissøy europamester i kickboksing. Han har trent hardt og fortjente EM tittelen. Han har vunnet NM, nordisk mesterskap og EM. Nå er det bare VM han ikke har i samlingen sin. Hvis Spissøy er frisk og skadefri, så tror jeg han tar VM tittelen også. Det eneste som kan gå galt er hvis han får store never før kampen. VM er utrolig stort og selvfølgelig får man nerver, men man må ikke la nervene ta overtaket. Morten Spissøy har også hatt en fantastisk sesong. For litt siden var han hos ordfører Herman Friele og drakk kaffe. Samtidig fikk han overrakt toppidrettstipend på 25.000 kr. Morten er også nominert til Årets Sportsnavn i BA. Vi gratulerer han som ny europamester!

4 comments:

Anonymous said...

Vedder for at Victor kan danke ut alle de som driver med kickboksing! (:

Victor said...

Hehe.. takk for den!:)

Anonymous said...

I wish not approve on it. I over polite post. Specially the appellation attracted me to read the unscathed story.

Anonymous said...

Genial post and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.